Προβλέψεις – ζώδια

by Loaderini

Ένας από τους λόγους που ο κόσμος πιστεύει στην εκπληκτική και αναμφισβήτητη υπερεπιστήμη της αστρολογίας είναι ότι η αστρολογία περιγράφει το πώς τα άστρα επηρεάζουν τη ζωή μας. Οι αστρολόγοι όμως λένε μόνο τα καλά για να συνεχίσει ο κόσμος να τους πιστεύει. Αλλά γιατί να ακούμε μόνο τα καλά; Πώς θα νιώσει κάποιος αν ξαφνικά η αστρολογία αρχίσει να του περιγράφει το ότι τα άστρα μπορούν όχι μόνο να κάνουν καλό στη ζωή του, αλλά μπορούν και να την καταστρέψουν;

Κριός
Η θετική γωνία που έχει ο Ερμής με το ζώδιό σας, θα οδηγήσει στη διάλυση της οικογένειάς σας, σε σημείο που θα ικετεύετε στα γόνατα για συγχώρεση. Στα επαγγελματικά σας, η ασυνήθιστη συμπεριφορά του Πλούτωνα πρόκειται να φέρει πολύ άσχημες ανατροπές και τα έσοδά σας θα πέσουν κάτω από τα μισά πολύ σύντομα. Διαγραφείτε από το ταμείο σας τώρα. Στο συναισθηματικό τομέα, θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να βρείτε το άλλο σας μισό. Λόγω της ιδιόρυθμης θέσης του ζωδίου σας ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα δε θα καταφέρετε ποτέ να φτιάξετε μια σταθερή σχέση, καταλήγοντας με ένα διαζύγιο και ένα παιδί που δε θα νιώσει ποτέ στα αλήθεια την αγάπη σας.

Ταύρος
Χάρη στο πτολεμαϊκό μοντέλο, ο θάνατός σας θα είναι αγωνιώδης και βασανιστικός, από κάποιο ανίατο αφροδίσιο νόσημα, πριν πατήσετε τα σαράντα. Στο ενδιάμεσο, η έκλειψη θα φέρει στη ζωή σας τον εθισμό στα ναρκωτικά και ένα φόνο για τον οποίο θα καταδικαστείτε σε ισόβια και τον οποίο δε διαπράξατε ποτέ. Στο συναισθηματικό τομέα, είσαστε καταδικασμένοι να πεθάνετε μοναχοί. Ο αστερισμός του Κυνός δε θα επιτρέψει να γνωρίσετε ποτέ ένα φιλί ή μια αγκαλιά.

Δίδυμοι
Φύγετε από τη χώρα όσο είναι καιρός. Ο ανάδρομος Ερμής κουβαλάει πολλά κακά για να σας προσφέρει και ένα από αυτά είναι το να μείνετε για πάντα παράλυτοι και να χάσετε ένα αυτί, εξαιτίας μιας διάρηξης που θα συμβεί στο σπίτι σας πάρα πολύ σύντομα. Απο σχέσεις μη περιμένετε σπουδαία πράγματα. Ικανοποιηθείτε με τις ολιγόλεπτες, ανούσιες και ζωόδεις σεξουαλικές συνευρέσεις που θα σας χαρίσει το μαγνητικό πεδίο του Πλούτωνα και πολύ σας είναι.

Καρκίνος
Η επιρροή που ασκεί επάνω σας το πεδίο γύρω από τους δορυφόρους του Δία δε θα σας αφήσει ποτέ να πετύχετε επαγγελματικά. Τα μεγαλύτερα έσοδά σας θα τα βγάλετε ανασφάλιστοι από μαύρη εργασία κι αυτά μόλις που θα σας συντηρήσουν ώστε να μπείτε σε κάποιον οίκο ευγειρίας για πολλά χρόνια, ώσπου τελικά να σας βρούνε γυμνό και πεθαμένο σε κάποιον βρώμικο, ξεχασμένο πεζόδρομο της πόλης. Το μοναδικό πρόσωπο που αγαπήσατε ποτέ σας, σύντομα θα χάσει το όποιο ενδιαφέρον του για εσάς, μετακομίζοντας για πάντα σε άλλη χώρα, όπου θα καταλήξει να ζει στο σκουπιδότοπο δίπλα από τον οίκο ανοχής όπου θα εργάζεται. Οικογένεια μη περιμένετε να κάνετε ποτέ, καθώς η θέση της Σελήνης και η γωνία της με τον Τοξότη δε σηκώνει αστεία.

Λέων
Η τύχη δεν είναι πάντα με το μέρος σας, γι’ αυτό προσέξτε τουλάχιστον να μη χάσετε και το άλλο σας μάτι μετά από την πυρκαγιά που πρόκειται να ξεσπάσει στο χώρο εργασίας σας, στην ημέρα των γενεθλίων σας. Ο ρομαντικός τομέας είναι για εσάς εξαιρετικά καλός και πρόσφορος, γι’ αυτό χαρείτε τον όσο μπορείτε τώρα, πριν έρθει η έκλειψη σελήνης, όπου ανεπιστρεπτί θα περάσετε στον κόσμο του AIDS. Η έλξη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη θα έχει ως αποτέλεσμα τη μόνιμη οικονομική εξάρτησή σας από φίλους και γνωστούς, ένα νεκρό κουτάβι και μια αποτυχημένη εγχείρηση κοίλης.

Παρθένος
Κόψτε τις καταχρήσεις. Απλά κόψτε τις καταχρήσεις. Αν δε βάλετε μυαλό κι από τον καρκίνο τού παχέως εντέρου που πρόκειται να σας ανακοινωθεί στην ημέρα της προαγωγής σας (συγχαρητήρια, παρεμπιπτόντως), τότε θα σας αξίζει το πρόωρο αλτσχάιμερ που απλόχερα θα σας προσφέρει η έλξη του Άρη και του Πλούτωνα. Καθώς θα είσαστε ανίκανοι να φροντίσετε τον εαυτό σας λόγω της ασθένειας, θα εξαρτάστε από αμφιβόλλων κινήτρων ιδιωτικές νοσοκόμες, τα όργια των οποίων θα διαφημίσουν ευρέως τους χώρους του σπιτιού σας σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Τη μύνηση και καταδίκη για προσβολή ηθών δε θα την αποφύγετε, αφού η γωνία μεταξύ Τοξότη και Ταύρου είναι σαφέστατη σε νομικές υποθέσεις.

Ζυγός
Είσαστε πολύ απλά ένα άπιστο κάθαρμα και δε το λέω επειδή με απάτησε ένας ζυγός στο παρελθόν. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις σχέσεις επ’ αόριστον, καθώς το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να πληγώνετε αυτούς που σας αγαπάνε και δε το λέω επειδή με απάτησε ένας ζυγός στο παρελθόν. Είσαστε ψεύτες και λαμόγια, είσαστε τελευταίοι στην πυραμίδα της ζωής επάνω στη Γη, κάτω από το τελευταίο σκουλήκι και δε το λέω επειδή με απάτησε ένας ζυγός στο παρελθόν. Καλά θα κάνουν τα ζευγάρια να προσέχουν τις ημερομηνίες ώστε τα παιδιά τους να μη γεννιούνται ποτέ ζυγοί και δε το λέω επειδή με απάτησε ένας ζυγός στο παρελθόν. Μακρυά από ζυγούς. Δε το λέω επειδή με απάτησε ένας ζυγός στο παρελθόν.

Σκορπιός
Ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει ένα μεγάλο έρωτα που θα καταλήξει σε αρραβώνα, γάμο, εγκυμοσύνη, τρίο, διαζύγιο, έκτρωση και μία αυτοκτονία, τη δική σας. Στο ενδιάμεσο προσπαθήστε να καταπολεμήσετε την έντονη ακράτεια που θα σας απασχολήσει στα τελευταία έντεκα χρόνια της ζωή σας εξαιτίας της, όπως πάντα απρόβλεπτης, Αφροδίτης. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα ξεκινήσετε και θα τελειώσετε κάτω από τον πάτο του επαγγελματικού σας τομέα.

Τοξότης
Το ζώδιό σας είναι το πιο τυχερό! Παρά την υψηλού βαθμού νοητική υστέρηση που θα σας εμποδίσει για την υπόλοιπη ζωή σας από το ατύχημα και μετά, όλα τα άλλα θα έρθουν δεξιά. Η κυβέρνηση, η πλευρά του δρόμου από την οποία θα έρθει το φορτηγό και, φυσικά, η μεριά σας στο κρεββάτι. Ανέκαθεν ο Πλούτωνας ήταν ένας ελεήμων πλανήτης και τυχεροί όσοι τον έχετε στο ζώδιό σας. Να θυμάστε μόνο ότι, αφού μιλάμε για Πλούτωνα, θα χρειαστεί να έχετε το νού σας στις απροειδοποίητες, ασυγκράτητες εκρηκτικές διάρροιες.

Αιγόκερως
Πρώτον: η έκλειψη θα εξαφανίσει όλα σας τα χρήματα σε μία ατομική πυρκαγιά. Χαρείτε τα όσο προλαβαίνετε. Δεύτερον: το ζωδιό σας σχηματίζει τέτοια γωνία με τον Ήλιο και τη Γη, ώστε θα πάτε από πέσιμο. Τρίτον: Όσο κι αν αγαπάτε το άλλο σας μισό, η έλξη του Ποσειδώνα θα σας το πάρει από κοντά σας στην ημέρα της επετείου σας, με ένα ψαροκόκαλο στο λαιμό.

Υδροχόος
Μη πτοείστε από το αεροπορικό δυστύχημα που ο εσωστρεφής Ερμής θα σας προκαλέσει στις οικογενειακές σας διακοπές. Καθώς θα είστε ο μοναδικός επιζών, είναι ευκαιρία να περιγράψετε την εμπειρία σας για την ανθρώπινη θέληση και τον κανιβαλισμό σε ένα βιβλίο που θα γίνει best seller. Έτσι κι αλλιώς θα χρειαστείτε χρήματα μετά από την κατακόρυφη πτώση του Χρηματιστηρίου που θα βυθίσει το έθνος στο σκοτάδι. Η μία σχέση που μετά από πολύ κόπο θα καταφέρετε να κάνετε θα αποδειχθεί πως έγινε για ένα στοίχημα των 50 ευρώ.

Ιχθείς
Μη βιαστείτε να χαρακτηρίσετε τη μελλοντική κόφωση, τύφλωση και παράλυσή σας ως ‘χτυπήματα της μοίρας’. Η Αφροδίτη είναι μυστήρια και ατίθαση και δε ρωτάει πριν αποφασίσει. Το ‘κακό’ που θα σας βρει θα αναπληρωθεί αργότερα από το γεγονός ότι θα ακολουθηθεί από τις κυκλοφορίες των πιο σημαντικών ταινιών και μουσικών δίσκων του αιώνα μας. Πρόκειται να ζήσετε σε μια περίοδο γεμάτη μεγάλες στιγμές για τη μουσική και τον κινηματογράφο και θα έχετε την ικανοποίηση να είσαστε κι εσείς μέρος της ιστορίας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s